Waar wij voor staan

Textile Refiners

Waar wij voor staan

Klant aan het woord

‘You design while thinking of the people who work on extracting the stones, so it’s a totally different energy . . . Why should the creation of dreams and luxury turn into a nightmare for the people who are providing the raw material?’

Van Riel wil een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de textielindustrie. Dat doen we door hoogwaardige innovatieve processen aan te bieden die de voetafdruk van de eindproducten positief beïnvloeden. Op dit moment schiet die industrie schromelijk tekort in aandacht voor onze planeet.

Verduurzaming textielindustrie
Van Riels processen zijn gericht op verduurzaming van de textielindustrie. Ook bij voorgaande en aansluitende schakels in de productieketen. Zo dragen we bijvoorbeeld bij aan de verduurzaming van eindproducten met het chloorvrije Riel-Feltstop en met onze Riel-Natural Dyes. 

Veredeling vezels en garens
Van Riel gelooft in een textielindustrie die geen postieve voetafdruk nalaat voor toekomstige generaties. We bieden hoogwaardige en innovatieve processen aan, die de ecologische voetafdruk van de eindproducten op een positieve manier beïnvloeden. Het veredelen op natuurlijk wijze van vezels en garens is hier een duidelijk voorbeeld van.

Menselijk kapitaal
Verduurzaming is een taak van mensen. Dat is onze overtuiging. Niemand is daarbij meer waard dan een ander. Juist de diversiteit van mensen helpt ons vooruit in de wereld. Daarom waarderen wij onze medewerkers. We belonen ze volgens eerlijke standaarden en moedigen ons team aan om zich te ontwikkelen. Menselijk kapitaal moet ons uiteindelijk naar een duurzame samenleving leiden.

Social responsability
Dit vragen we ook zoveel mogelijk van de partijen waarmee we samenwerken: medewerkers, klanten en toeleveranciers. Dichtbij maar ook ver weg, in landen waar men anders omgaat met sociale verantwoordelijkheid. 

Uiteindelijk is de aarde een zaak van ons allemaal!

Hoogkamerstraat 335, P.B. 62
Industriezone TTS - Zone A
9140 Temse, België

Telefoon: +32 3 771 0989
Fax: +32 3 771 2453
Email: info@vanrieltemse.be