Bedtextiel

Textile Refiners

Bedtextiel

Klant aan het woord

‘What if the choices you make today have an impact on all of us tomorrow?’

Van Riels unieke productieprocessen vormen een kwalitatief hoogwaardige basis voor de productie van bedtextiel. Op verschillende niveaus, met variërende prijzen en met eigen unieke vezels en eigenschappen. 

Bedtextiel- wol en synthetisch
Van Riel produceert bedtextiel zoals dekbedden en kussens uit schapen- en alpacawol. Een hoogwaardig product, gemaakt van de mooiste grondstoffen uit België en Nederland. Denk voor de vulling aan bolletjes van bijvoorbeeld wasbare wol. Daarnaast levert Van Riel synthetische kwaliteitsvullingen in verschillende vormen en maten. Elke vulling heeft zijn eigen unieke vezels en eigenschappen.

Vulling kussen
Riel-Bolletjes zijn de perfecte vulling voor een comfortabel hoofdkussen of vierseizoenendekbed. Wollen bolletjes ─ en de eindproducten waarin ze zijn verwerkt ─ zijn wasbaar na een behandeling met Riel-Feltstop. 

Ideale partner bedtextiel
Van Riel is de ideale partner voor wederverkopers bij de productie van bedtextiel. Zowel voor zij in het actiematige en scherp geprijsde segment als zij in het high-end-segment voor retail en hospitality.

Hoogkamerstraat 335, P.B. 62
Industriezone TTS - Zone A
9140 Temse, België

Telefoon: +32 3 771 0989
Fax: +32 3 771 2453
Email: info@vanrieltemse.be