Fashion

Textile Refiners

Fashion

Klant aan het woord

‘It’s important to pay attention to what you’re wearing, where it came from and how it’s been made.’

Als expert in garen- en vezelveredeling is Van Riel de excellente partner voor de fashionindustrie. Verduurzaming van mode en productieprocessen staat hoog op de agenda. Binnen een groot gedeelte van de fashion supply chain weet Van Riel een positieve bijdrage te leveren, waarbij unieke processen worden toegepast die bijdragen aan hoogwaardige producten.

Duurzame fashion en krimpvrij
Een duurzame toepassing in de fashionindustrie is Riel-Feltstop. Hierbij maken we wol en andere dierlijke vezels wasbaar. De behandelde vezels zijn geschikt voor gebruik in outdoor-kleding, zoals jassen en broeken. Zelfs cashmere kleding kan voortaan probleemloos in de was zonder te krimpen en aan kwaliteit in te boeten. Duurzame fashion is het resultaat.

Natuurlijke verfstoffen
Ook met Riel-Natural Dyes levert Van Riel een bijdrage aan verduurzaming van de fashionindustrie. Van Riel is namelijk pionier in het verven met schone, natuurlijke verfstoffen. Deze hebben een belangrijk voordeel boven de synthetische varianten: ze zijn niet giftig. Daardoor dragen natuurlijke kleurstoffen bij aan eindproducten die verantwoord zijn voor onze planeet en de gezondheid van mens en dier.

Wol en nylons
Natuurlijke wol of gerecyclede nylons, geverfd met enkel kleuren en kleurstoffen die de natuur biedt uit hernieuwbare bronnen? Van Riel levert ze.

Hoogkamerstraat 335, P.B. 62
Industriezone TTS - Zone A
9140 Temse, België

Telefoon: +32 3 771 0989
Fax: +32 3 771 2453
Email: info@vanrieltemse.be